OM OSS


Hei, og så hyggelig at du fant frem til oss! Vi er Gry og Veronica; To fotografer som har drevet hvert vårt fotostudio i Tromsø gjennom mange år. Der har vi for det meste fotografert nyfødte, barn og familier. I tillegg til dette har vi fotografert bryllup gjennom flere år. Mot slutten av 2021 fant vi ut at vi kunne slå oss sammen om bryllupsfotograferingen, da vi begge brenner for å ta vare på de dyrebare minnene fra den store dagen. 

Vi er opptatt av at dere skal slappe av og nyte den store dagen sammen med familie og venner. Vår jobb er å legge tilrette slik at dere skal sitte igjen med et sluttresultat som gir gode minner som varer for evig.

GRY

FOTOGRAF

Gry er ei voksen dame som elsker å fotografere barn og bryllup. Hun har over 40 års erfaring fra arbeid med barn og familier, dette merker dere ved hennes tilstedværelse og rolige væremåte. Siden 2017 har hun fotografert mange nyfødte babyer og barn. Gry er kjent for å jobbe tett og nært, det gjør at hun har en evne til å fange øyeblikk som rører og berører.

Dere kan finne Grys webside HER.

VERONICA

FOTOGRAF

Veronica er opprinnelig fra Lofoten. Bildene hennes gjenspeiler de lyse, nydelige fargene som vi kjenner fra naturen i Lofoten både sommer og vinter. Hun har fotografert bryllup og familier siden 2015. Mange familier har vært innom hennes koselige lille studio ved Vervet i sentrum av Tromsø. I tillegg til å fotografere, har hun jobbet på UNN som radiograf i 14 år. I begge jobbene møter hun mange mennesker og det gjør henne til ei som er god til å lytte til de behovene og ønsker som dere har for den store dagen.

Dere kan finne Veronicas webside HER.